Naar boven

One.com Hostingpakket en Cloudpakket

Promotie:
Extra webruimte en Cloudpakket
  • 2012 (17
    sep
    )

Extra 3GB webruimte en 5GB Cloudpakket
Extra 3GB webruimte bovenop uw hostingpakket

Alleen als u via deze link bij Duikfysica.be een webhostingpakket aanschaft bij One.com.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare website host om uw eigen website onder te brengen?

Dan hoeft u niet verder te zoeken. One.com biedt uitgebreide mogelijkheden om een zelf een professionele homepage te maken. U kunt er voor kiezen om een site te maken met Web Editor, de zeer gebruiksvriendelijke Web Editor van One.com, die u gratis tot uw beschikking krijgt. Maar u kunt ook een website bouwen met andere externe software, of gewoon zelf de code schrijven. Als u op zoek bent naar goede website hosting, bent u bij One.com aan het juiste adres.

Neem nu een hostingpakket (webruimte aankopen om uw website op te zetten) bij One.com via deze promotie link dan geniet u meteen van een extra 3GB webspace die toegevoegd wordt bovenop uw hostingpakket.

Gratis 5GB cloudpakket bij een hostingpakket.

Als u via deze link bij Duikfysica.be een webhostingpakket aanschaft bij One.com.
dan krijgt u bovenop uw gratis cloudpakket nog eens 500MB extra cloudspace. Heeft u een plaatsje nodig voor uw site, ga via One.com dan om een hostingpakket aan te schaffen en verdien onmiddellijk 3GB webruimte extra + 500MB cloudpakket, door hier uw pakket aan te vragen.


One.com Cloud Drive - Al uw bestanden op èèn plaats

One.com Cloud Drive is de enige oplossing in zijn soort in deze branche. Cloud Drive is sterk genoeg om voor zakelijk gebruik aangewend te worden en is daarnaast ook voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Maak gebruik van de automatische synchronisatie en online backup via de ingebouwde functie van One.com Cloud Drive. Profiteer van uitgebreide opties voor het beheer van uw bestanden en gebruik Cloud Drive voor online samenwerking of om films en foto's te delen met familie en vrienden.


Al uw bestanden op èèn plaats

Cloud Drive is de nieuwe en eenvoudige manier om allerlei bestanden op te slaan, aan te passen en te delen. Momenteel bevinden uw bestanden zich misschien op verschillende plaatsen, op computers en op uw iPhone, iPad of Android mobiele telefoon. Met Cloud Drive kunt u alle informatie samenbrengen met een oplossing die u onbeperkte mobiele toegang geeft.

Terug