Naar boven

Profiel

Gunther H. Dierckx
  • 2012 (4
    okt
    )

Foto Gunther Dierckx
Gunther H. Dierckx

Gunther H. Dierckx
Naam, Voornaam Gunther H. Dierckx
Nationaliteit Belgisch
Geslacht Mannelijk
Geboorteplaats Aarschot
Geboren op 21 oktober 1965
Overleden op Oef, nog steeds niet
Doodsoorzaak Dat weten we later wel
Beroep Pensioen
Geschiedenis Lager onderwijs en hoger middelbaar gedaan
  Verpleegkunde gestudeerd
  Mens en ziekenhuiswetenschappen gestudeerd

Familie
Vader Franciscus Dierckx †
Moeder Alice Stevens †
Broer Peter Dierckx †
  Kurt Dierckx

 

tja, dat weet u ondertussen al wel (Euh, het is alvast niet tja). Wat zal ik vertellen over mezelf? Eens kijken, Ik hou van webdesign, schaken, verzamelen van postzegels en duikfysica. Er zijn nog wel een paar andere hobby's, maar aan deze vier besteed ik veel tijd. Als ik met de computer bezig ben dan is êên van deze vier wel het onderwerp.

Duikfysica

En nu wat meer over fysica. Sinds ik iemand heb leren kennen die actief is in de duikwereld wou ik daar ook meteen meer van weten. Terwijl we samen de theorie bestudeerden om een drie ster te halen was dat een leuke ervaring om met de oefeningen bezig te zijn, en wou ik er een website over maken, vooral gericht op veel oefeningen en wat informatie algemeen. En voila, de eerste pagina van Duikfysica begint al vorm te krijgen in de stijl van mijn blog.

Ik werk elke dag verder aan deze site en hoop op 1 januari 2013 ze af te hebben. Dat betekent dat iedereen die iets wil toevoegen ik erbij opzet, en ik zal de site steeds verder uitbreiden met oefeningen zowel voor de gewone duiker als voor de gevorderde duiker of gevorderde nitrox duiker enz...